Zobaczyło film: 5300
Czas trwania: 9m 30s
Wasza ocena: 43
Ilość reakcji waszych: 10
Fanpage "Dobre, bo Polskie!" - https://www.facebook.com/dobrebopolskie/ W tym odcinku odwiedzamy Piekarnię ze Smakiem w Olkuszu. Sprawdzamy w czym tkwi sekret produkcji dobrego polskiego, naturalnego chleba, który codziennie trafia na nasze stoły i który tak bardzo lubimy. Poznamy cał ...

Produkcja pysznego i naturalnego pieczywa | Piekarnia ze Smakiem

- Czy w dzisiejszych dziwnych czasach, w których nigdzie już nie ma dobrego, pachnącego, złocistego, błyszczącego zboża, tylko śmierdzący scheis zatruty randapem i herbicydem można mówić o dobym pieczywie...? Wątpię. :(
-
- Nie wieze takim piekarnia i chleb do workow!! To wiadomo ze maja konserwanty chleb normalny musi odparowywac
- Smak? , podajcie skad produktów tylko bez ukrywania
- Od kiedy fabrykę wyrobów pszennych nazywa się piekarnią?
- Jestem z Wrocławia piekę chleb sama ale czasem kupuje w małych piekarniach ale to nie to samo co w latach 70 na 80 a bułki jak się okazało w tych małych piekarniach jest do nich dodawany tłuszcz utwardzony i margaryna pisze to w składzie przecież tłuszcz utwardzony jest niezdrowy i bułek nie kupuje a czasem boję się czy do chleba też dodają
- Brawo ! Kupujmy polskie produkty!
- Świetny film!