Zobaczyło film: 95389
Czas trwania: 2m 19s
Wasza ocena: 75
Ilość reakcji waszych: 4
Glutenożercy!!! Dość chleba z polepszaczami! Sprawdźcie przepis Kariny Zuchory https://www.electrolux.pl/local/przepisy/ i sami upieczcie domowy chleb! Czy może być coś lepszego, niż chrupiąca kromka ciepłego chleba z rozpływającym się masłem? 🍞😍 ...
- Wszystko takie na odczepnego
I ten szpan piekarnikowy ..
Ani czasu pieczenia,ani temperatury ..
Beznadzieja - Ile stopni i na jak czas? - Co zrobić żeby skórka nie była twarda? U mnie już na drugi dzień skóra jest tak twarda że można sobie zęby połamać😔 jakieś porady? Pozdrawiam serdecznie
Zobaczyło film: 95389
Czas trwania: 2m 19s
Wasza ocena: 75
Ilość reakcji waszych: 4
Glutenożercy!!! Dość chleba z polepszaczami! Sprawdźcie przepis Kariny Zuchory https://www.electrolux.pl/local/przepisy/ i sami upieczcie domowy chleb! Czy może być coś lepszego, niż chrupiąca kromka ciepłego chleba z rozpływającym się masłem? 🍞😍 ...
Jak upiec CHLEB?
- Stal kwasoodporna czyt. nierdzewna nie może wejść w reakcję z żadnym miodem. Chyba że masz sztućce aluminiowe ;) -- Wszystko takie na odczepnego
I ten szpan piekarnikowy ..
Ani czasu pieczenia,ani temperatury ..
Beznadzieja - Ile stopni i na jak czas? - Co zrobić żeby skórka nie była twarda? U mnie już na drugi dzień skóra jest tak twarda że można sobie zęby połamać😔 jakieś porady? Pozdrawiam serdecznie